16 Eki 2010

ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI KESERLER




VİDEO. Podolski Nuri'ye yaptığı işaretin karşılığını tokat gibi aldı.

15 Eki 2010

biraz gülelim..Barney Stinson-stand by me

Şarkı böyle okunur ağa

DÜNYA BİRİNCİSİ MİYİZ?


Tarih 17 Subat 2010 … Milli takımın başına kovarcasına gönderdiğimiz Fatih Terim‘in yerine kariyeri tartışılmaz (!) Guus Hiddink getirildi.Tabi böyle bir hoca gelince de kimse ağzını açıp kötü bir eleştiri yapamadı.Peki geldiğinden bugüne ne değişti ?
Amerika kampında 3 maç oynadık.Neredeyse C takımını getirmiş olan Çekleri yenince herkes havaya girdi.Diğer maçta Kuzey İrlanda’ yı da gectik ama onların da kapasitesi belli.Son maçta ABD ‘ ye yenildik.Normal bir sonuç.Kadromuza bakıyoruz Fatih Terim dönemiyle neredeyse aynı kadro sadece birkaç genç eklenmiş.Ama oyun olarak ne haldeydik Terim’in takımından cok daha altta.
Gelelim eleme maclarına…
Kazakistan maçı 3-0 olsa da maç içinde ecel terleri döktüğümüz anlar oldu.Keza Belçika maçı da malum.Eger 10 kişi kalmasalardı yenecegimizi de sanmıyorum.
Ya Almanya maçı …
Biz Hiddink ‘ ten Almanya’yı yenmesini beklemiyoruz hatta 3-0 değil 5 6 da olabilirdi.Biz Hiddink’ten iyi oynayarak kaybetmeyi bekliyorduk.Ama sonuç tam bir fiyasko.Löw’ün maç 1 -0 iken kaçan bir golden sonra ki tepkisini herkes gördü.Maç sonunda ben şunu gördüm ; Löw Milli takımımıza Hiddink ‘ ten kat kat daha fazla saygı göstermişti.
Ya Azerbaycan maçı..
Herkes çantada keklik olarak görüyordu.
SONUÇ : E biz dünya birincisi miyiz de dünya 102. si Azerbaycan ‘ ı yenebileceğiz !
Farka dikkat …
İngiltere’nin bu hafta sadece Karadağ maçı vardı.İngiltere Teknik Direktörü Capello Milli Maclar öncesindeki haftasonu İngiltere’de tam 5 maç izledi.10 ayrı takım.Ya Hiddink …Bırakın bir haftayı toplamda 7 maç izledi. E nerede bu Hiddink? Hollanda ‘da evinde.Ama Hiddink de haklı (!) Ne gerek var ki izlemeye . Zaten çağıracağı kadro belli.Saçma sapan goller yiyen Volkan ,sol bekimiz Sabri(!) , orta sahamız 30 unu gecmis Aurellio ,haftalardır 18‘ bile giremeyen Tuncay, Fener de 1 mac ya oynamıs ya oynamamıs Özer, forvet Fener de 18 e zor giren kurtarıcımız(!)Semih… ve daha niceleri…
Ey Hiddink , sen evinde rahat rahat otur.Bizim sana ihtiyacımız yok.Bizim , tek bir lafıyla takımı ateşleyen , ruh katan , Türk kültürüne sahip Fatih Terimlere ihtiyacımız var.
Sen 8 milyon euronu ( sponsorlar hariç) alıyorsun zaten neyine gerek takımla ilgilenmek.Ayağını uzat Oğuz Çetin , Ersun Yanal , Levent Kızıl , Mahmut Özgener sana servisi yapıyor.
Ama unutma ki Türk Milletini asla uyutamazsın…
YAZAN:i şafak(now or never)

ARDA TURAN


Arda Turan bu toprakların yetiştirdiği en değerli fidanların başında gelir. Yaptıklarıyla tüm Türkiye'ye karşı sorumludur bunu kabul ederiz. Ama ona yapılanlara karşı da tüm Türkiye yanındadır.
Arda Turan gereksizlerin ağzına alacağı bir lokma değildir.

14 Eki 2010

FRİKİK Mİ? YADA GİOVANNİ Mİ?


Bir Galatasaray taraftarı olarak Venezuella lı futbolcuların attıkları nefis frikik (bir maçta iki tane ..ahh nerede..) gollerine hayranlıkla bakalım. Giovanni nin attığı nefis gol iştahla izleyelim.
Galiba ikisini de özleyeceğiz....(frikikleri zaten beklemekten gözlerimizin sapı sarar dı derler bizde.:))
Bu arada spiker arkadaşın gol sevinci hiç taraftarı olmadığımız iki ülkenin golünü izlerken mutlu ediyor.


http://video.fanatik.com.tr/Bu-macta-her-sey-var_1_32163.htm?auto=1

HAFTA SONU YAYIN AKIŞI


15 Ekim Cuma
20.00 Bursaspor – K. Karabük (Lig Tv)

21.30 Köln – Borussia Dortmund (TRT 3)



16 Ekim Cumartesi

14.00 Kartalspor – Kayseri Erciyesspor (TRT 1)

15.30 Eskişehirspor – İstanbul B.B. (Digi)

16.30 Bayern Münih – Hannover (TRT 3)

17.00 Arsenal – Birmingham (Spormax)

17.00 Man. United – W. Bromwich (Spormax)

17.30 Gaziantepspor – Bucaspor (Digi)

19.00 Beşiktaş – Manisaspor (Lig Tv)

19.00 Atletico Madrid – Getafe (Ntvspor)

19.30 Aston Villa – Chelsea (Spormax)

21.00 Barcelona – Valencia (Ntvspor)

22.00 Toulouse – PSG (Kanal A)

23.00 Malaga – Real Madrid (Ntvspor)



17 Ekim Pazar


00.30 Flamengo – Internacional (Spormax)

14.00 Boluspor – Denizlispor (TRT 1)

15.30 Everton – Liverpool (Spormax)

15.30 Gençlerbirliği – Antalyaspor (Digi)

15.30 Kasımpaşa – Trabzonspor (Lig Tv)

16.30 Kaiserslautern – E. Frankfurt (TRT 3)

17.30 Kayserispor – Sivasspor (Digi)

18.00 Blackpool – Man. City (Spormax)

18.00 Lens – Rennes (Kanal A)

18.30 Hoffenheim – Mönchengladbach (TRT 3)

19.00 Galatasaray – Ankaragücü (Lig Tv)

19.30 Çaykur Rize – Giresunspor (TRT 1)

21.00 Guarani – Corinthians (Spormax)

22.00 Lyon – Lille (Kanal A)

22.00 Sporting Gijon – Sevilla (Ntvspor)



18 Ekim Pazartesi


20.00 Adanaspor – Diyarbakırspor (TRT 6)

20.00 Konyaspor – Fenerbahçe (Lig Tv)

13 Eki 2010

ELLER ROMA'YA BİZ KOMAYA (13.10.1988)

Milliyet Arşivi karıştırırken 13.10.1988 tarihli spor haberi. Ne ilginçtir ki o tarihte de bir milli maç ve yine hüsran. Başlık ise 10 numara. Tam olarak şimdiki durumumuz budur.

Son olarak; Kaderimse çekerim çilemse güler geçerim.

DOLU HAVUZ VE DELİK BİR KOVA

Kimse yanlış anlamasın, artık dişimizi sıkmaktan ağzımızda diş kalmadı. Sabretmeyi iyi bilen bir milletiz ama artık yeter. Futbol düşkünü milyonlarca insana yapılan haksızlık yetmedi mi ? Milli duyguları kabartarak, empoze edilmeye çalışılan duyguları suistimal etmek yetmedi mi ? Her yenilgiden sonra Türklerin manevi duygularını medyanın önüne sunmak futbolun hangi etik anlayışında var.Biz hareketsiz kalmaya devam edelin. Bizi sağmak isteyen çok düşkün var.

Asıl konuya gelelim;

Elimizde yarı dolu bir kova var. Kimsenin görmediği bir delik... Bu kovayı havuzun içinden çıkartmıyoruz. Havuz su ile dolu fakat bu su aynı su. Devirdaim yok. Kova hiç boşalmıyor. Kovaya döktüğümüz su hep aynı. Döküyoruz, delikten boşalıyor. Boşalan suyu tekrar kovaya döküyoruz. Kısacası kova delik, su aynı su. Kovanın dolu olması bizi hep yanıltıyor. Kandırılıyoruz.

İşte Türk futbolunun şu andaki durumu bu. Ne yeni bir havuz arayışı var ne de yeni su. Kovanın deliği büyük. Kapanması zor. En azından suyu değiştirin de canlılar oksijensiz kalmasın.

Where is the field?

Gardaşımıza yenildiğimiz maçtan sonra aklıma 2010 dünya kupası pepsi reklamı geldi kendi kalemize gol atmak bu olsa gerek Azerbaycan :1 Türkiye:0 golu atan arkadaş''Türkiye yi yendiğimiz için hem sevindik hem üzüldük. Türkiye nin gruptan çıkmasını istiyoruz '' demiş. Güzel kurgu iyi müzik ve satan reklam .. iyi seyirler ...

4 x 4



Dün akşamı saat 21.45’te Roi Baudouin Stadı'nda başlayan Belçika - Avusturya maçı canlı yayınla tv8'de yayınlandı.(teşekkürler tv8)
Maçta gol perdesini, 11. dakikada Belçika'da Jelle Vossen açtı. 14. dakikada savunma oyuncusu Franz Schiemer skoru dengeledi. 29. dakikada Marko Arnautovic Avusturya'yı 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
47. dakikada Marouane Fellaini'nin golüyle maça yeniden denge geldi. 62. dakikada Schiemer kendisinin ikinci Avusturya'nın üçüncü golünü kaydetti. Beraberlik golü için saldıran ve rakibin 68. dakikada Paul Scharner'in (lüzümsuz)kırmızı kart görüp 10 kişi kalmasıyla avantaj elde eden Belçika aradığı golü 87. dakikada Marvin Ogunjimi'nin golüyle durumu 3-3'e getirdi.
Kalan kısıtlı sürede galibiyet golü için saldıran hatta bu zaman zarfında Lukaku'nun bir şutunun direğe takılmasıyla gole çok yaklaşan Belçika, Hazard'ın asistinde Nicolas Lombaerts'in son dakika golüyle 4-3 öne geçti.
Herkes maçın Belçika lehine sona ereceğini düşünürken stad da bir düğün bayram havası varken uzatmalarda sahneye çıkan Martin Harnik'in golü, bu unutulmaz maçın sonucunu tayin etti ve karşılaşma 4-4 berabere sona erdi.
Son zamanlarda izlediğim en zevkli en çekişmeli en teknik en ,en, en güzel milli maçlardan bir tanesi.
Kontratak var Faul var şarj var disiplin var oyuna müdahele var hatalı pas var gereksiz kırmızı kart görme var 10 kişi 20 dakika eksik oynama var en iyi geri dönüşlerden birisi var ve son saniyelerde ilahi adalet beraberlik var ve tam 8 gol var.
Tekrar yayınlansın yine izlerim ,yine izlerim.
Bu arada bu adamlar Futbol oynuyorsa bizim milii takım yeşil sahada ne yapıyor????

12 Eki 2010

OLAYLI G.ANTEP - BURSA MAÇI

Karar verildi;Bursaspor 3-0 hükmen galip. Bu kararı verenler futbolun karar vericileri olabilir mi ? Bu kararı verenler takımlar arası adaleti sağlayabilir mi ? Bu kararı verenlere Türk futbolunun geleceği emanet edilebilir mi ?

Yarın bir gün bu olayı avantaja çevirmek isteyen kötü niyetli birisinin, bu tarz olaylara başvurmayacağının garantisini verebilecekler mi ? Af edersiniz ama olursa kimse şaşırmasın. Onun hanesine de üç puanı üç golle yazmak zorundasınız.

KİM ATTI KRAL ATTI.....

2002 Dünya Kupası'nda finaller tarihinin en hızlı golünü 11 saniye ile Güney Kore'ye atan Hakan Şükür rekorunu ilginç bir yorum getirdi: "Herkes için hızlı olabilir ama benim için çok geç atılmış bir goldü. Çünkü son maçtı ve bu benim finallerde ilk golümdü."

11 Eki 2010

Eğer antreman da koşsam Galatasaray da işim ne gider Real Madrid de oynardım.KUBİ


Kubilay Türkyılmaz, "Kubi" (d. 4 Mart 1967 - Bellinzona, İsviçre) Türk asıllı İsviçreli futbolcu.
İsviçre Milli Futbol Takımı takımında forma giyen Kubilay Türkyılmaz'ın 1988 ve 2001 yılları arasında 62 maçta 38 golü bulunuyor. EURO 96'da açılış maçı olan ve 1-1 biten İngiltere - İsviçre mücadelesinde İsviçre'nin golünü atmıştır.
7 Aralık 2000'deki 2002 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçında Zürih'de Faroe Adaları'na karşı penaltı golleriyle hat trick yapması o zaman için bir rekordu. Bu rekor daha sonra 2 Haziran 2004'de Arjantin'e karşı oynayan Brezilyalı Ronaldo tarafından kırıldı ve Galatasaray-Manchester United arasındaki tarihi maçta da 2 golü bulunuyor ve o maçta Galatasaray 2-0 dan 3-2'e getirmeyi başarmış; fakat maç 3-3 bitmişti. Bu skor sayesinde de Galatasaray, Manchester United'ı eleyip Şampiyonlar Ligi'ne katılmıştır.
Futbolcu kariyerinin en parlak günlerini Galatasaray'da geçirmiştir. En son Luzern takımında oynarken dizindeki sakatlık nedeniyle spor yaşamına son verdi.
Kubilay Türkyılmaz, şu an İsviçre'de bir restoran işletmektedir.
Bunların yanında:
--Neden çok çalışmayı sevmediğini soran gazeteciye cevabı:’’ Eğer antreman da koşsam Galatasaray da işim ne gider Real Madrid de oynardım.’’
--Çifte vatandaşlığı vardı.Galatasaray da Türk statüsünde oynadı.
--İngiltere-İsviçre maçında gol atarak İngiltere Milli Takımına resmi maçlarda gol atan tek Türk futbolcu ünvanına sahiptir.
--Zamanın da İsviçre Türkiye maçlarında forma giymek istemeyen ve giymeyen bir Türk futbolcudur.

16 Eki 2010

ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI KESERLER




VİDEO. Podolski Nuri'ye yaptığı işaretin karşılığını tokat gibi aldı.

15 Eki 2010

biraz gülelim..Barney Stinson-stand by me

Şarkı böyle okunur ağa

DÜNYA BİRİNCİSİ MİYİZ?


Tarih 17 Subat 2010 … Milli takımın başına kovarcasına gönderdiğimiz Fatih Terim‘in yerine kariyeri tartışılmaz (!) Guus Hiddink getirildi.Tabi böyle bir hoca gelince de kimse ağzını açıp kötü bir eleştiri yapamadı.Peki geldiğinden bugüne ne değişti ?
Amerika kampında 3 maç oynadık.Neredeyse C takımını getirmiş olan Çekleri yenince herkes havaya girdi.Diğer maçta Kuzey İrlanda’ yı da gectik ama onların da kapasitesi belli.Son maçta ABD ‘ ye yenildik.Normal bir sonuç.Kadromuza bakıyoruz Fatih Terim dönemiyle neredeyse aynı kadro sadece birkaç genç eklenmiş.Ama oyun olarak ne haldeydik Terim’in takımından cok daha altta.
Gelelim eleme maclarına…
Kazakistan maçı 3-0 olsa da maç içinde ecel terleri döktüğümüz anlar oldu.Keza Belçika maçı da malum.Eger 10 kişi kalmasalardı yenecegimizi de sanmıyorum.
Ya Almanya maçı …
Biz Hiddink ‘ ten Almanya’yı yenmesini beklemiyoruz hatta 3-0 değil 5 6 da olabilirdi.Biz Hiddink’ten iyi oynayarak kaybetmeyi bekliyorduk.Ama sonuç tam bir fiyasko.Löw’ün maç 1 -0 iken kaçan bir golden sonra ki tepkisini herkes gördü.Maç sonunda ben şunu gördüm ; Löw Milli takımımıza Hiddink ‘ ten kat kat daha fazla saygı göstermişti.
Ya Azerbaycan maçı..
Herkes çantada keklik olarak görüyordu.
SONUÇ : E biz dünya birincisi miyiz de dünya 102. si Azerbaycan ‘ ı yenebileceğiz !
Farka dikkat …
İngiltere’nin bu hafta sadece Karadağ maçı vardı.İngiltere Teknik Direktörü Capello Milli Maclar öncesindeki haftasonu İngiltere’de tam 5 maç izledi.10 ayrı takım.Ya Hiddink …Bırakın bir haftayı toplamda 7 maç izledi. E nerede bu Hiddink? Hollanda ‘da evinde.Ama Hiddink de haklı (!) Ne gerek var ki izlemeye . Zaten çağıracağı kadro belli.Saçma sapan goller yiyen Volkan ,sol bekimiz Sabri(!) , orta sahamız 30 unu gecmis Aurellio ,haftalardır 18‘ bile giremeyen Tuncay, Fener de 1 mac ya oynamıs ya oynamamıs Özer, forvet Fener de 18 e zor giren kurtarıcımız(!)Semih… ve daha niceleri…
Ey Hiddink , sen evinde rahat rahat otur.Bizim sana ihtiyacımız yok.Bizim , tek bir lafıyla takımı ateşleyen , ruh katan , Türk kültürüne sahip Fatih Terimlere ihtiyacımız var.
Sen 8 milyon euronu ( sponsorlar hariç) alıyorsun zaten neyine gerek takımla ilgilenmek.Ayağını uzat Oğuz Çetin , Ersun Yanal , Levent Kızıl , Mahmut Özgener sana servisi yapıyor.
Ama unutma ki Türk Milletini asla uyutamazsın…
YAZAN:i şafak(now or never)

ARDA TURAN


Arda Turan bu toprakların yetiştirdiği en değerli fidanların başında gelir. Yaptıklarıyla tüm Türkiye'ye karşı sorumludur bunu kabul ederiz. Ama ona yapılanlara karşı da tüm Türkiye yanındadır.
Arda Turan gereksizlerin ağzına alacağı bir lokma değildir.

14 Eki 2010

FRİKİK Mİ? YADA GİOVANNİ Mİ?


Bir Galatasaray taraftarı olarak Venezuella lı futbolcuların attıkları nefis frikik (bir maçta iki tane ..ahh nerede..) gollerine hayranlıkla bakalım. Giovanni nin attığı nefis gol iştahla izleyelim.
Galiba ikisini de özleyeceğiz....(frikikleri zaten beklemekten gözlerimizin sapı sarar dı derler bizde.:))
Bu arada spiker arkadaşın gol sevinci hiç taraftarı olmadığımız iki ülkenin golünü izlerken mutlu ediyor.


http://video.fanatik.com.tr/Bu-macta-her-sey-var_1_32163.htm?auto=1

HAFTA SONU YAYIN AKIŞI


15 Ekim Cuma
20.00 Bursaspor – K. Karabük (Lig Tv)

21.30 Köln – Borussia Dortmund (TRT 3)



16 Ekim Cumartesi

14.00 Kartalspor – Kayseri Erciyesspor (TRT 1)

15.30 Eskişehirspor – İstanbul B.B. (Digi)

16.30 Bayern Münih – Hannover (TRT 3)

17.00 Arsenal – Birmingham (Spormax)

17.00 Man. United – W. Bromwich (Spormax)

17.30 Gaziantepspor – Bucaspor (Digi)

19.00 Beşiktaş – Manisaspor (Lig Tv)

19.00 Atletico Madrid – Getafe (Ntvspor)

19.30 Aston Villa – Chelsea (Spormax)

21.00 Barcelona – Valencia (Ntvspor)

22.00 Toulouse – PSG (Kanal A)

23.00 Malaga – Real Madrid (Ntvspor)



17 Ekim Pazar


00.30 Flamengo – Internacional (Spormax)

14.00 Boluspor – Denizlispor (TRT 1)

15.30 Everton – Liverpool (Spormax)

15.30 Gençlerbirliği – Antalyaspor (Digi)

15.30 Kasımpaşa – Trabzonspor (Lig Tv)

16.30 Kaiserslautern – E. Frankfurt (TRT 3)

17.30 Kayserispor – Sivasspor (Digi)

18.00 Blackpool – Man. City (Spormax)

18.00 Lens – Rennes (Kanal A)

18.30 Hoffenheim – Mönchengladbach (TRT 3)

19.00 Galatasaray – Ankaragücü (Lig Tv)

19.30 Çaykur Rize – Giresunspor (TRT 1)

21.00 Guarani – Corinthians (Spormax)

22.00 Lyon – Lille (Kanal A)

22.00 Sporting Gijon – Sevilla (Ntvspor)



18 Ekim Pazartesi


20.00 Adanaspor – Diyarbakırspor (TRT 6)

20.00 Konyaspor – Fenerbahçe (Lig Tv)

13 Eki 2010

ELLER ROMA'YA BİZ KOMAYA (13.10.1988)

Milliyet Arşivi karıştırırken 13.10.1988 tarihli spor haberi. Ne ilginçtir ki o tarihte de bir milli maç ve yine hüsran. Başlık ise 10 numara. Tam olarak şimdiki durumumuz budur.

Son olarak; Kaderimse çekerim çilemse güler geçerim.

DOLU HAVUZ VE DELİK BİR KOVA

Kimse yanlış anlamasın, artık dişimizi sıkmaktan ağzımızda diş kalmadı. Sabretmeyi iyi bilen bir milletiz ama artık yeter. Futbol düşkünü milyonlarca insana yapılan haksızlık yetmedi mi ? Milli duyguları kabartarak, empoze edilmeye çalışılan duyguları suistimal etmek yetmedi mi ? Her yenilgiden sonra Türklerin manevi duygularını medyanın önüne sunmak futbolun hangi etik anlayışında var.Biz hareketsiz kalmaya devam edelin. Bizi sağmak isteyen çok düşkün var.

Asıl konuya gelelim;

Elimizde yarı dolu bir kova var. Kimsenin görmediği bir delik... Bu kovayı havuzun içinden çıkartmıyoruz. Havuz su ile dolu fakat bu su aynı su. Devirdaim yok. Kova hiç boşalmıyor. Kovaya döktüğümüz su hep aynı. Döküyoruz, delikten boşalıyor. Boşalan suyu tekrar kovaya döküyoruz. Kısacası kova delik, su aynı su. Kovanın dolu olması bizi hep yanıltıyor. Kandırılıyoruz.

İşte Türk futbolunun şu andaki durumu bu. Ne yeni bir havuz arayışı var ne de yeni su. Kovanın deliği büyük. Kapanması zor. En azından suyu değiştirin de canlılar oksijensiz kalmasın.

Where is the field?

Gardaşımıza yenildiğimiz maçtan sonra aklıma 2010 dünya kupası pepsi reklamı geldi kendi kalemize gol atmak bu olsa gerek Azerbaycan :1 Türkiye:0 golu atan arkadaş''Türkiye yi yendiğimiz için hem sevindik hem üzüldük. Türkiye nin gruptan çıkmasını istiyoruz '' demiş. Güzel kurgu iyi müzik ve satan reklam .. iyi seyirler ...

4 x 4



Dün akşamı saat 21.45’te Roi Baudouin Stadı'nda başlayan Belçika - Avusturya maçı canlı yayınla tv8'de yayınlandı.(teşekkürler tv8)
Maçta gol perdesini, 11. dakikada Belçika'da Jelle Vossen açtı. 14. dakikada savunma oyuncusu Franz Schiemer skoru dengeledi. 29. dakikada Marko Arnautovic Avusturya'yı 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
47. dakikada Marouane Fellaini'nin golüyle maça yeniden denge geldi. 62. dakikada Schiemer kendisinin ikinci Avusturya'nın üçüncü golünü kaydetti. Beraberlik golü için saldıran ve rakibin 68. dakikada Paul Scharner'in (lüzümsuz)kırmızı kart görüp 10 kişi kalmasıyla avantaj elde eden Belçika aradığı golü 87. dakikada Marvin Ogunjimi'nin golüyle durumu 3-3'e getirdi.
Kalan kısıtlı sürede galibiyet golü için saldıran hatta bu zaman zarfında Lukaku'nun bir şutunun direğe takılmasıyla gole çok yaklaşan Belçika, Hazard'ın asistinde Nicolas Lombaerts'in son dakika golüyle 4-3 öne geçti.
Herkes maçın Belçika lehine sona ereceğini düşünürken stad da bir düğün bayram havası varken uzatmalarda sahneye çıkan Martin Harnik'in golü, bu unutulmaz maçın sonucunu tayin etti ve karşılaşma 4-4 berabere sona erdi.
Son zamanlarda izlediğim en zevkli en çekişmeli en teknik en ,en, en güzel milli maçlardan bir tanesi.
Kontratak var Faul var şarj var disiplin var oyuna müdahele var hatalı pas var gereksiz kırmızı kart görme var 10 kişi 20 dakika eksik oynama var en iyi geri dönüşlerden birisi var ve son saniyelerde ilahi adalet beraberlik var ve tam 8 gol var.
Tekrar yayınlansın yine izlerim ,yine izlerim.
Bu arada bu adamlar Futbol oynuyorsa bizim milii takım yeşil sahada ne yapıyor????

12 Eki 2010

OLAYLI G.ANTEP - BURSA MAÇI

Karar verildi;Bursaspor 3-0 hükmen galip. Bu kararı verenler futbolun karar vericileri olabilir mi ? Bu kararı verenler takımlar arası adaleti sağlayabilir mi ? Bu kararı verenlere Türk futbolunun geleceği emanet edilebilir mi ?

Yarın bir gün bu olayı avantaja çevirmek isteyen kötü niyetli birisinin, bu tarz olaylara başvurmayacağının garantisini verebilecekler mi ? Af edersiniz ama olursa kimse şaşırmasın. Onun hanesine de üç puanı üç golle yazmak zorundasınız.

KİM ATTI KRAL ATTI.....

2002 Dünya Kupası'nda finaller tarihinin en hızlı golünü 11 saniye ile Güney Kore'ye atan Hakan Şükür rekorunu ilginç bir yorum getirdi: "Herkes için hızlı olabilir ama benim için çok geç atılmış bir goldü. Çünkü son maçtı ve bu benim finallerde ilk golümdü."

11 Eki 2010

Eğer antreman da koşsam Galatasaray da işim ne gider Real Madrid de oynardım.KUBİ


Kubilay Türkyılmaz, "Kubi" (d. 4 Mart 1967 - Bellinzona, İsviçre) Türk asıllı İsviçreli futbolcu.
İsviçre Milli Futbol Takımı takımında forma giyen Kubilay Türkyılmaz'ın 1988 ve 2001 yılları arasında 62 maçta 38 golü bulunuyor. EURO 96'da açılış maçı olan ve 1-1 biten İngiltere - İsviçre mücadelesinde İsviçre'nin golünü atmıştır.
7 Aralık 2000'deki 2002 FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçında Zürih'de Faroe Adaları'na karşı penaltı golleriyle hat trick yapması o zaman için bir rekordu. Bu rekor daha sonra 2 Haziran 2004'de Arjantin'e karşı oynayan Brezilyalı Ronaldo tarafından kırıldı ve Galatasaray-Manchester United arasındaki tarihi maçta da 2 golü bulunuyor ve o maçta Galatasaray 2-0 dan 3-2'e getirmeyi başarmış; fakat maç 3-3 bitmişti. Bu skor sayesinde de Galatasaray, Manchester United'ı eleyip Şampiyonlar Ligi'ne katılmıştır.
Futbolcu kariyerinin en parlak günlerini Galatasaray'da geçirmiştir. En son Luzern takımında oynarken dizindeki sakatlık nedeniyle spor yaşamına son verdi.
Kubilay Türkyılmaz, şu an İsviçre'de bir restoran işletmektedir.
Bunların yanında:
--Neden çok çalışmayı sevmediğini soran gazeteciye cevabı:’’ Eğer antreman da koşsam Galatasaray da işim ne gider Real Madrid de oynardım.’’
--Çifte vatandaşlığı vardı.Galatasaray da Türk statüsünde oynadı.
--İngiltere-İsviçre maçında gol atarak İngiltere Milli Takımına resmi maçlarda gol atan tek Türk futbolcu ünvanına sahiptir.
--Zamanın da İsviçre Türkiye maçlarında forma giymek istemeyen ve giymeyen bir Türk futbolcudur.