23 Eki 2010

HAGİ GİBİ EMEKLİYE CAN KURBAN





Derbi öncesi biraz havaya girmek gerekiyor. İşin sırrı burada. Hagi'nin yeniden takıma katılmasıyla umarım bizim oyuncularda hava girer ve bu kez olur. İnanmak zorundayız.

Video linki burada.

BİR BAŞKAN, TEKNİK ADAM, BİR TERCÜMAN

Dün akşam Ntvspor'un konuğu Rijkaard'ın tercümanlığını yapan Mustafa Yücedağ'dı. Söylediklerinden sonra bu satırları çok uzatmaya gerek yok. Galatasaray'ın içine düştüğü durumu net bir şekilde açıkladı. Özellikle en çok merak edilen transfer konusuna açıklık getirirken seçtiği kelimelerin oluşturduğu cümleler Başkan Adnan Polat'ın söylediklerini tam tersiydi.

Başkan, tüm transferlerin Rijkaard'ın onayından sonra alındı derken, Mustafa Yücedağ Rijkaard'ın listesinden hiçbir oyuncu Galatasaray'ın kadrosunda yok dedi.

Önemli bir diğer açıklamada, Galatasaraylı oyuncuların Rijkaarda ihanet ettiği oldu. Yücedağ,'' Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadıklarının farkında değiller. Galatasaray kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın dediklerini yerine getirmediler. Savaşmadılar ve her zaman böyle devam ettiler'' dedi.

Yücedağ'ın söylediklerinden de anlaşılıyor ki futbolcular Rijkaard ile çalışmaktan memnun değillermiş.

Şimdi Galatasaray kulübü Başkanının söylediklerine mi inanalım, transfer listesini gördüm diyen Rijkaard'ın tercümanının söylediklerine mi ?

Daha bir kaç post geride hem transferlerin Rijkaard transferi olmadığını, hem de futbolcuların evlilikte Rijkaard'a ihanet ettiğini yazmıştık.

Tüm bu yaşananlardan sonra Rijkaard'ın gönderilmesi haklı bulanlar Mustafa Yücedağ'ın konuşmasından sonra kimi haklı bulacaklar merak ediyorum.

22 Eki 2010

SENLE 5 YIL AVRUPA'YA GİTMEMEYE RAZIYDIK


''Rijkaard Galatasaray'da'' başlığı manşetleri süslerken uzun yıllar sürecek bir evliliğin yüzükleri takıldı diye düşünüyorduk. Galatasaray'ın vizyonu bu diye sesimiz çıktığı kadar bağırmıştık.

Galatasaray'a gelenler, Galatasaray ruhuna sarılmak zorundadırlar diye sahte olan ruhun peşine sürüklendi şimdiye kadar. Rijkaard'ın planları arasında o sahte ruha yer yoktu. O'nun içinde başarılar getirecek ruh zaten saklıydı. Tembelliğe alışmış ruhları diriltmek için zamana ihtiyaç vardı ama Galatasaray bu kadar sabredebildi.

Gidişinin arkasından onlarca şey söylenebilir ama gidişine neden olanlardan bahsetmek daha doğru olur. Çünkü onlar çöreklendikleri yerden kalmıyorlar. Rijkaard ve ekibini gönderdiniz, Hagi ve ekibini getirdiniz. Mecbur kaldığınız için Hagi ve ekibi geldi. Şimdi beyaz bir sayfa açılacağını mı düşünüyorsunuz ? Doğruya Hagi sinirli değneğiyle geldi. Dokunduracak ve içerideki ruhsuzlar topluluğu, sahte ruhlara sarılmış göz boyayıcılar birden bire değişecek.

Aslında Hagi en iyi zamanda geldi Galatasaray'a. Hafta sonu derbiden hezimetle de ayrılsa kimse kalkıp Hagi'yi yada Tugay'ı suçlamaz. Doğru zaman. Kesinlikle doğru zaman.

Şimdi yakıştı mı sizlere, bu evlilikte Rijkaard'a ihanet etmek.

21 Eki 2010

imza töreni :)


"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.

22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır.

Galatasaray Sportif AŞ."

welcome home - WE LOVE YOU HAGİ



inşallah bir daha telefonun paltosunun cebinde olduğunu unutmaz.
(taraftarı ve Anadolu halkını suçlamaz)

inşallah Servet Bey e güvenir
(ve arka kapıdan gönderilmez .)

inşallah Aslantepe de zaferlere imza atar.
(Uefa kupasını aldığı günleri hatırlatır takıma ve bize)

inşallah insanlığını ve kişiliğini yansıtır.
(adam gibi adamların harcanıp gittiği bir mevkiide olduğunu unutmaz)

inşallah Hagi sözleşmesinden önce gitmez.
(giderse de yanında onu getirenleri de götürsün)

inşallah evine geldiği için mutludur .
(çünkü biz onun bizim evimize gelidiği için mutluyuz)

WELCOME HOME
I LOVE YOU HAGI

COMANDATE

20 Eki 2010

36. ve 90 + BURSA



Evet Bursa sporumuz MU a yenilebilir hatta deplasmanda fark yiyebilir.
2009-2010 yılı süperlig şampiyonu ve şu an itibari ile na maglup lider
spor toto süper ligde ama MU a karşı ilk ve hatta tek diyecekken 90+ da bi daha oldu
yazı kafamda oluşurken oldu
36. dakikada Ali Tandoğan sol ayağı ile amiyane tabiriyle uyduruk bir şut çekiyor ve tabi yuvarlana yuvarlana aut ve 90+ da svensson un şutu kalecide kaldı.
Bu mudur lig lideri ve şampiyonumuzun hali
o zaman Milli takıma niye kızıyoruz ki
bizim futbolumuz koşmadan durarak oynamak üzerine mi kurulu acaba
yine de başarıdır MU a 1-0 maglup olmak mıdır mantık
şansımız ilk yarı fark olmadı
Timsahların gücü bu kadardır .
Takımımız elinden geleni yapmıştır.
ve ne yazik ki Ülke puanlarımız balon olup uçmaktadır .
BURSASPORUMUZA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARINDA BAŞARILAR .
KALBİMİZ VE DUAMIZ SİZLERLE..
NOT:sinirden bütün cümlelerim abuk subuk olabilir affınıza sığınıyorum..

BAŞARMAK ZORDUR YA KAÇMAK...



Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
DAN BROWN

İYİ AMA BU RESİMDEKİ ADAMIN ARKASINDA DURAN ÖBÜR ADAM KİM???
VE NEDEN ARKASINDA VE NE YAPMAYA ARKASINDA?

GALATASARAY DAKİ DURUMU GÖRÜNCE AKLIMA BU SÖZ VE DA VİNCİ GELDİ NE HİKMETSE ....

THE END..ve süpermen gider...


ne olursa olsun Hocamızın sonuna kadar arkasındayız.
fakat hocamız servet e güvenmediği için işine son verdik.
(tabii bilemezdik ki hocamızın futbolculara güvenmediğini)
GALATASARAY lı olmak ayrıcalıktır.

hoşgeldin İMPARATOR..

(servet ve senin gibileri de seviyoruz!!!)

18 Eki 2010

ELANO'YU OYNATAMAMAK BİR SANAT MIDIR ?

Şu resme bakıp, neden diye sormayan Galatasaraylı yoktur. Sorunun nerede olduğunu anlamak için fırınlar dolusu ekmek yeyip göbeğimizi şişirmek gerekecek. E herkes öyle yapmıyor mu ? Tv karşısına geçip ceplerini doldurduktan sonra göbekleri şişinceye kadar yemiyorlar mı ? İşte onların anlattıklarını anlayabilmek için onlar gibi olmak lazım. Maçları izlemeden yorum yapanlardan, idmanlara katılmadan yorum yapmalarını hoş karşılamak gerekiyor. Takım içerisindeki kutuplaşmaları ört bas edip ihaleleri yıkacak birilerini bulmak onlar için çocuk oyuncağı. O kurban BU kurban diye medyayı yönlendirmek en basiti.

Elano hakkında burada çok şeyler söyledik. Dün akşam şu kareyi gördükten sonra şöyle söyledim; Elano gerçekten Aydın Yılmaz'ın, Pino'nun, Sabri'nin, olduğu bir kanat oyun sisteminde kendine yer bulamıyor mu ? Elano gerçekten bu kadar kötü mü ? Çalım atma becerisi dahi tartışılacak bir Pino kadar çalım atamıyor mu ? Orta açma becerisi tartışılacak Sabri kadar orta yapamıyor mu ? Gücü sınırlı olan Aydın kadar koşamıyor mu ?

Şimdi Rijkaardı gönderme planları yapılıyor. Rijkaarda çamur atmak için nedenler arıyorlar. Alın size neden: Rijkaard'ın Galatasaraya geldiği günden bu yana Elano'yu takıma kazandıramaması en büyük yanlışı olmuştur.

melih gökçek* böyle istedi...


(*Tita = Melih Gökçek)
Gençlerbirliği Antalyaspor hala alışamadım şu medikalpark işine maçında 2 kırmızı kart verilen 3 penaltı ve Antalya tarfında tita ve veysel le kaçırılan iki penaltı buna rağmen Tita böyle istedi diye atılan manşetler..
evet Tita böyle istedi muhteşem futbol ve iki nefis gol
Mehmet Özdilek li Antalya kısıtlı kadrosuyla şova devam ediyor ama ne hikmetse
hala Madran Stadını dolduramıyor .
bu futbolcu ve futbolları stadın dolmasını hak ediyor..
MAÇIN ÖZETİ:
5. dakikada Radeljiç, ceza alan içinde Ermin Zec’i düşürdü.
Penaltıyı Billy Mehmet gole çevirdi: 1-0. 20’de bu kez Klusiç, Tita’yı düşürdü. Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Tita’nın köşeye giden vuruşunu, Serdar kornere tokatladı. Antalya 30’da beraberlik sayısını buldu. Gençler defansının uzaklaştıramadığı topu, Kerem Seras ceza alanı içinde çaprazdan bir vuruşla filelere gönderdi: 1-1. 61’de Ermin, olabilecek ilginç gollerden birisini attı. Radeljiç’in kafayla kalecisine vermek istediği geri pasını, kaleci Ömer ceza alanı çizgisinin üzerinde planjon yaparak kontrol etmek istedi. Ancak topla birlikte ceza alanının dışına kayacağını hissedince topu istem dışı bir hareketle elinden bıraktı.Hemen yanındaki Ermin Zec, topu çaprazdan kaleye gönderdi: 2-1. 77’de Tita mükemmel bir frikik golü ile eşitliği yeniden sağladı: 2-2. 81’de Tita, üst üste çalımlarla ceza alanına girerek, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla takımını ilk kez öne geçirdi: 2-3. Hakemin kontrolünden zaman zaman çıkan maçın uzatma bölümlerinde, Veysel Antalyaspor’un kazandığı 2. penaltıyı atışında topu direğe nişanlayarak golle sonuçlan-dıramadı. 90+3’te Yenan ikinci sarıdan kırmızı kartı görünce Antalya maçı 10 kişi ile bitirdi.

İÇERİDEKİ RUHSUZLAR MI GİTSİN DIŞARIDAKİ RUHSUZ MU ?

Tarih 22.02.2009 yer Ali Sami Yen... Senaryo yine aynı. O tarihte o filmden sonra bu film korkutucu bunu tekrar oynatmayın ki zaten olmaz oynatılmaz demiştik. Dün itibari ile aynı film yine ekranlardaydı. Yeni yüzler katılmış bu kez. Felaketti... Bu da tek kelime ile korkutucuydu.

Şimdi hatırlayalım o tarihteki filmin sonuçlarını. Skibbe kovulmuştu değil mi ? Kocaelispor'dan 5 yeyince kovulmuştu. O zamanda söylemiştik Skibbe gönderilmemeli, gönderilmesi büyük hata olur diye. Gönderilmesinin sonucu ne oldu. Avrupa liginden elendik, şampiyonluk gitti,kupa gitti ve Lincoln takıma küstürüldü. Sonuç tam bir felaket. Galatasaray'da fatura hep teknik ekibe kesiliyor.Bunun ne kadar yanlış olduğunu bu zamana kadar anlamamışlar ki bu gün Rijkaard'ın biletini kesecekler. Bir türlü kendilerini eleştirmeyi beceremeyen yönetici ve futbolcular Rijkaard'a yaptıkları yanlışın farkına hiç varamayacaklar. Dün akşam oynanan Ankaragücü maçı sonrası Servet'in söyledikleri aslında tüm bu yazılanları gereksiz kılıyor. KENDİ ARALARINDA BİLE SAĞLAM BİR DOSTLUK KURAMAYAN GALATASARAYLI FUTBOLCULAR takım olmayı başaramamışlardır. Yabancılar ve yerliler olmak üzere takımı ikiye bölmüşler ve yabancı oyunculara karşı garip bir tavır takınmışlardır.

Yanlış anlaşılmasın, Rijkaard suçsuzdur demiyorum. Tek suçlu Rijkaard değil diyorum. Hocayı gönderme kararı almadan önce düşünülmesi gerekiyor. Bakın içtenlikle söylüyorum Rijkaard'dan önce gönderilmesi gerekenler var.

Son olarak şunları söylemekte fayda var; Rijkaard'ı bu gün gönderebilirsiniz. Derbiye yeni bir teknik direktörle başlamak isteyebilirsiniz ama böyle bir maç öncesi takımın başına kimse gelmez. Bir maçlık bir kurban bulmanız gerekecek. Bu kurban TUGAY KERİMOĞLU olmasın.

Lütfen...

17 Eki 2010

GERÇEK Mİ?HOCA DEĞİŞİRSE OLUR MU?


Nasıl yani der gibi baktığınızın farkındayım .
Ama ne hikmetse bir takımda teknik direktör değişince maç kazanılıyor. Son örnek Eskişehirspor takımın ismi aynı kadro aynı şablon aynı hoca (t.d.) değişmiş ve takım maç kazanıyor.
Yazıyı Galatasaray Ankaragücü maçından önce yazıyorum maçın skoru ne olur bilmem ama
Galatasaray da hoca değişikliği olursa gelecek hafta ezeli rakip Fenerbahçe ile Kadıköy deki maçını kazanabilir mi?
Bütün Galatasaray lı arkadaşların kafasında mutlaka soru işareti oluşmuştur.
Ama bu futbollarıyla Fenerbahçe de ve Galatasaray da bu sezon sadece kendilerinin galibiyetleri ile avunacaklar galiba ( ne yazık ki)

23 Eki 2010

HAGİ GİBİ EMEKLİYE CAN KURBAN





Derbi öncesi biraz havaya girmek gerekiyor. İşin sırrı burada. Hagi'nin yeniden takıma katılmasıyla umarım bizim oyuncularda hava girer ve bu kez olur. İnanmak zorundayız.

Video linki burada.

BİR BAŞKAN, TEKNİK ADAM, BİR TERCÜMAN

Dün akşam Ntvspor'un konuğu Rijkaard'ın tercümanlığını yapan Mustafa Yücedağ'dı. Söylediklerinden sonra bu satırları çok uzatmaya gerek yok. Galatasaray'ın içine düştüğü durumu net bir şekilde açıkladı. Özellikle en çok merak edilen transfer konusuna açıklık getirirken seçtiği kelimelerin oluşturduğu cümleler Başkan Adnan Polat'ın söylediklerini tam tersiydi.

Başkan, tüm transferlerin Rijkaard'ın onayından sonra alındı derken, Mustafa Yücedağ Rijkaard'ın listesinden hiçbir oyuncu Galatasaray'ın kadrosunda yok dedi.

Önemli bir diğer açıklamada, Galatasaraylı oyuncuların Rijkaarda ihanet ettiği oldu. Yücedağ,'' Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadıklarının farkında değiller. Galatasaray kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın dediklerini yerine getirmediler. Savaşmadılar ve her zaman böyle devam ettiler'' dedi.

Yücedağ'ın söylediklerinden de anlaşılıyor ki futbolcular Rijkaard ile çalışmaktan memnun değillermiş.

Şimdi Galatasaray kulübü Başkanının söylediklerine mi inanalım, transfer listesini gördüm diyen Rijkaard'ın tercümanının söylediklerine mi ?

Daha bir kaç post geride hem transferlerin Rijkaard transferi olmadığını, hem de futbolcuların evlilikte Rijkaard'a ihanet ettiğini yazmıştık.

Tüm bu yaşananlardan sonra Rijkaard'ın gönderilmesi haklı bulanlar Mustafa Yücedağ'ın konuşmasından sonra kimi haklı bulacaklar merak ediyorum.

22 Eki 2010

SENLE 5 YIL AVRUPA'YA GİTMEMEYE RAZIYDIK


''Rijkaard Galatasaray'da'' başlığı manşetleri süslerken uzun yıllar sürecek bir evliliğin yüzükleri takıldı diye düşünüyorduk. Galatasaray'ın vizyonu bu diye sesimiz çıktığı kadar bağırmıştık.

Galatasaray'a gelenler, Galatasaray ruhuna sarılmak zorundadırlar diye sahte olan ruhun peşine sürüklendi şimdiye kadar. Rijkaard'ın planları arasında o sahte ruha yer yoktu. O'nun içinde başarılar getirecek ruh zaten saklıydı. Tembelliğe alışmış ruhları diriltmek için zamana ihtiyaç vardı ama Galatasaray bu kadar sabredebildi.

Gidişinin arkasından onlarca şey söylenebilir ama gidişine neden olanlardan bahsetmek daha doğru olur. Çünkü onlar çöreklendikleri yerden kalmıyorlar. Rijkaard ve ekibini gönderdiniz, Hagi ve ekibini getirdiniz. Mecbur kaldığınız için Hagi ve ekibi geldi. Şimdi beyaz bir sayfa açılacağını mı düşünüyorsunuz ? Doğruya Hagi sinirli değneğiyle geldi. Dokunduracak ve içerideki ruhsuzlar topluluğu, sahte ruhlara sarılmış göz boyayıcılar birden bire değişecek.

Aslında Hagi en iyi zamanda geldi Galatasaray'a. Hafta sonu derbiden hezimetle de ayrılsa kimse kalkıp Hagi'yi yada Tugay'ı suçlamaz. Doğru zaman. Kesinlikle doğru zaman.

Şimdi yakıştı mı sizlere, bu evlilikte Rijkaard'a ihanet etmek.

21 Eki 2010

imza töreni :)


"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.

22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır.

Galatasaray Sportif AŞ."

welcome home - WE LOVE YOU HAGİ



inşallah bir daha telefonun paltosunun cebinde olduğunu unutmaz.
(taraftarı ve Anadolu halkını suçlamaz)

inşallah Servet Bey e güvenir
(ve arka kapıdan gönderilmez .)

inşallah Aslantepe de zaferlere imza atar.
(Uefa kupasını aldığı günleri hatırlatır takıma ve bize)

inşallah insanlığını ve kişiliğini yansıtır.
(adam gibi adamların harcanıp gittiği bir mevkiide olduğunu unutmaz)

inşallah Hagi sözleşmesinden önce gitmez.
(giderse de yanında onu getirenleri de götürsün)

inşallah evine geldiği için mutludur .
(çünkü biz onun bizim evimize gelidiği için mutluyuz)

WELCOME HOME
I LOVE YOU HAGI

COMANDATE

20 Eki 2010

36. ve 90 + BURSA



Evet Bursa sporumuz MU a yenilebilir hatta deplasmanda fark yiyebilir.
2009-2010 yılı süperlig şampiyonu ve şu an itibari ile na maglup lider
spor toto süper ligde ama MU a karşı ilk ve hatta tek diyecekken 90+ da bi daha oldu
yazı kafamda oluşurken oldu
36. dakikada Ali Tandoğan sol ayağı ile amiyane tabiriyle uyduruk bir şut çekiyor ve tabi yuvarlana yuvarlana aut ve 90+ da svensson un şutu kalecide kaldı.
Bu mudur lig lideri ve şampiyonumuzun hali
o zaman Milli takıma niye kızıyoruz ki
bizim futbolumuz koşmadan durarak oynamak üzerine mi kurulu acaba
yine de başarıdır MU a 1-0 maglup olmak mıdır mantık
şansımız ilk yarı fark olmadı
Timsahların gücü bu kadardır .
Takımımız elinden geleni yapmıştır.
ve ne yazik ki Ülke puanlarımız balon olup uçmaktadır .
BURSASPORUMUZA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARINDA BAŞARILAR .
KALBİMİZ VE DUAMIZ SİZLERLE..
NOT:sinirden bütün cümlelerim abuk subuk olabilir affınıza sığınıyorum..

BAŞARMAK ZORDUR YA KAÇMAK...



Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
DAN BROWN

İYİ AMA BU RESİMDEKİ ADAMIN ARKASINDA DURAN ÖBÜR ADAM KİM???
VE NEDEN ARKASINDA VE NE YAPMAYA ARKASINDA?

GALATASARAY DAKİ DURUMU GÖRÜNCE AKLIMA BU SÖZ VE DA VİNCİ GELDİ NE HİKMETSE ....

THE END..ve süpermen gider...


ne olursa olsun Hocamızın sonuna kadar arkasındayız.
fakat hocamız servet e güvenmediği için işine son verdik.
(tabii bilemezdik ki hocamızın futbolculara güvenmediğini)
GALATASARAY lı olmak ayrıcalıktır.

hoşgeldin İMPARATOR..

(servet ve senin gibileri de seviyoruz!!!)

18 Eki 2010

ELANO'YU OYNATAMAMAK BİR SANAT MIDIR ?

Şu resme bakıp, neden diye sormayan Galatasaraylı yoktur. Sorunun nerede olduğunu anlamak için fırınlar dolusu ekmek yeyip göbeğimizi şişirmek gerekecek. E herkes öyle yapmıyor mu ? Tv karşısına geçip ceplerini doldurduktan sonra göbekleri şişinceye kadar yemiyorlar mı ? İşte onların anlattıklarını anlayabilmek için onlar gibi olmak lazım. Maçları izlemeden yorum yapanlardan, idmanlara katılmadan yorum yapmalarını hoş karşılamak gerekiyor. Takım içerisindeki kutuplaşmaları ört bas edip ihaleleri yıkacak birilerini bulmak onlar için çocuk oyuncağı. O kurban BU kurban diye medyayı yönlendirmek en basiti.

Elano hakkında burada çok şeyler söyledik. Dün akşam şu kareyi gördükten sonra şöyle söyledim; Elano gerçekten Aydın Yılmaz'ın, Pino'nun, Sabri'nin, olduğu bir kanat oyun sisteminde kendine yer bulamıyor mu ? Elano gerçekten bu kadar kötü mü ? Çalım atma becerisi dahi tartışılacak bir Pino kadar çalım atamıyor mu ? Orta açma becerisi tartışılacak Sabri kadar orta yapamıyor mu ? Gücü sınırlı olan Aydın kadar koşamıyor mu ?

Şimdi Rijkaardı gönderme planları yapılıyor. Rijkaarda çamur atmak için nedenler arıyorlar. Alın size neden: Rijkaard'ın Galatasaraya geldiği günden bu yana Elano'yu takıma kazandıramaması en büyük yanlışı olmuştur.

melih gökçek* böyle istedi...


(*Tita = Melih Gökçek)
Gençlerbirliği Antalyaspor hala alışamadım şu medikalpark işine maçında 2 kırmızı kart verilen 3 penaltı ve Antalya tarfında tita ve veysel le kaçırılan iki penaltı buna rağmen Tita böyle istedi diye atılan manşetler..
evet Tita böyle istedi muhteşem futbol ve iki nefis gol
Mehmet Özdilek li Antalya kısıtlı kadrosuyla şova devam ediyor ama ne hikmetse
hala Madran Stadını dolduramıyor .
bu futbolcu ve futbolları stadın dolmasını hak ediyor..
MAÇIN ÖZETİ:
5. dakikada Radeljiç, ceza alan içinde Ermin Zec’i düşürdü.
Penaltıyı Billy Mehmet gole çevirdi: 1-0. 20’de bu kez Klusiç, Tita’yı düşürdü. Hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Tita’nın köşeye giden vuruşunu, Serdar kornere tokatladı. Antalya 30’da beraberlik sayısını buldu. Gençler defansının uzaklaştıramadığı topu, Kerem Seras ceza alanı içinde çaprazdan bir vuruşla filelere gönderdi: 1-1. 61’de Ermin, olabilecek ilginç gollerden birisini attı. Radeljiç’in kafayla kalecisine vermek istediği geri pasını, kaleci Ömer ceza alanı çizgisinin üzerinde planjon yaparak kontrol etmek istedi. Ancak topla birlikte ceza alanının dışına kayacağını hissedince topu istem dışı bir hareketle elinden bıraktı.Hemen yanındaki Ermin Zec, topu çaprazdan kaleye gönderdi: 2-1. 77’de Tita mükemmel bir frikik golü ile eşitliği yeniden sağladı: 2-2. 81’de Tita, üst üste çalımlarla ceza alanına girerek, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşla takımını ilk kez öne geçirdi: 2-3. Hakemin kontrolünden zaman zaman çıkan maçın uzatma bölümlerinde, Veysel Antalyaspor’un kazandığı 2. penaltıyı atışında topu direğe nişanlayarak golle sonuçlan-dıramadı. 90+3’te Yenan ikinci sarıdan kırmızı kartı görünce Antalya maçı 10 kişi ile bitirdi.

İÇERİDEKİ RUHSUZLAR MI GİTSİN DIŞARIDAKİ RUHSUZ MU ?

Tarih 22.02.2009 yer Ali Sami Yen... Senaryo yine aynı. O tarihte o filmden sonra bu film korkutucu bunu tekrar oynatmayın ki zaten olmaz oynatılmaz demiştik. Dün itibari ile aynı film yine ekranlardaydı. Yeni yüzler katılmış bu kez. Felaketti... Bu da tek kelime ile korkutucuydu.

Şimdi hatırlayalım o tarihteki filmin sonuçlarını. Skibbe kovulmuştu değil mi ? Kocaelispor'dan 5 yeyince kovulmuştu. O zamanda söylemiştik Skibbe gönderilmemeli, gönderilmesi büyük hata olur diye. Gönderilmesinin sonucu ne oldu. Avrupa liginden elendik, şampiyonluk gitti,kupa gitti ve Lincoln takıma küstürüldü. Sonuç tam bir felaket. Galatasaray'da fatura hep teknik ekibe kesiliyor.Bunun ne kadar yanlış olduğunu bu zamana kadar anlamamışlar ki bu gün Rijkaard'ın biletini kesecekler. Bir türlü kendilerini eleştirmeyi beceremeyen yönetici ve futbolcular Rijkaard'a yaptıkları yanlışın farkına hiç varamayacaklar. Dün akşam oynanan Ankaragücü maçı sonrası Servet'in söyledikleri aslında tüm bu yazılanları gereksiz kılıyor. KENDİ ARALARINDA BİLE SAĞLAM BİR DOSTLUK KURAMAYAN GALATASARAYLI FUTBOLCULAR takım olmayı başaramamışlardır. Yabancılar ve yerliler olmak üzere takımı ikiye bölmüşler ve yabancı oyunculara karşı garip bir tavır takınmışlardır.

Yanlış anlaşılmasın, Rijkaard suçsuzdur demiyorum. Tek suçlu Rijkaard değil diyorum. Hocayı gönderme kararı almadan önce düşünülmesi gerekiyor. Bakın içtenlikle söylüyorum Rijkaard'dan önce gönderilmesi gerekenler var.

Son olarak şunları söylemekte fayda var; Rijkaard'ı bu gün gönderebilirsiniz. Derbiye yeni bir teknik direktörle başlamak isteyebilirsiniz ama böyle bir maç öncesi takımın başına kimse gelmez. Bir maçlık bir kurban bulmanız gerekecek. Bu kurban TUGAY KERİMOĞLU olmasın.

Lütfen...

17 Eki 2010

GERÇEK Mİ?HOCA DEĞİŞİRSE OLUR MU?


Nasıl yani der gibi baktığınızın farkındayım .
Ama ne hikmetse bir takımda teknik direktör değişince maç kazanılıyor. Son örnek Eskişehirspor takımın ismi aynı kadro aynı şablon aynı hoca (t.d.) değişmiş ve takım maç kazanıyor.
Yazıyı Galatasaray Ankaragücü maçından önce yazıyorum maçın skoru ne olur bilmem ama
Galatasaray da hoca değişikliği olursa gelecek hafta ezeli rakip Fenerbahçe ile Kadıköy deki maçını kazanabilir mi?
Bütün Galatasaray lı arkadaşların kafasında mutlaka soru işareti oluşmuştur.
Ama bu futbollarıyla Fenerbahçe de ve Galatasaray da bu sezon sadece kendilerinin galibiyetleri ile avunacaklar galiba ( ne yazık ki)